تبلیغات
موضوعات
تبلیغات
آمار سایت
محصولات سایت

بنر

آموزش طبخ و تهیه ماهی اندونزی

آموزش طبخ و تهیه ماهی اندونزی

  مواد لازم برای ماهی اندونزی

 ماهی 2 عدد

 سس سویا 2 قاشق غذاخوری

 شکر 1 قاشق غذاخوری

 سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد

همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی

ماهی اندونزی

 طرز تهیه ماهی اندونزی

ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.

ماهی اندونزی

منبع:topnaz.com

 

 

برچسب ها :

دسته : آموزش آشپزی | تاريخ : آگوست 30th, 2017 | نوشته : Admin | تعداد بازديد : 6 views
محصولات سایت
ارسال نظر


جستجو در یاس پیک