تبلیغات
موضوعات
تبلیغات
آمار سایت
محصولات سایت

بنر

آموزش طبخ و تهیه پیتزای بادمجان و اسفناج

آموزش طبخ و تهیه پیتزای بادمجان و اسفناج

 

مواد موردنیاز پیتزای بادمجان و اسفناج:

  سیر یا زنجبیل رنده شده:یک قاشق غذاخوری
  بادمجان متوسط:یک عدد، حلقه حلقه شده با پوست

  روغن مایع:2 قاشق غذاخوری

  پنیر موتزارلا:100 گرم
بادمجان و اسفناج

طرز تهیه پیتزای بادمجان و اسفناج

یک واحد خمیر را نصف کرده و هر کدام را جداگانه پهن کنید.

سیر یا زنجبیل را با سس مخلوط کنید. بادمجان ها را روی سینی فر قرار داده و دوطرف آن را با روغن چرب کنید و 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا هر دوطرف آن برشته شود.

همچنین بخوانید : همه دستور تهیه های غذاهای سریع (فست فود)

سس را روی خمیر پخش کرده و اسفناج را روی آن بگذارید. بادمجان را روی آن قرار داده و پنیر موتزارلا را با دست تکه تکه کرده و روی پیتزا پخش کنید.

پیتزا را آنقدر در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید تا اطراف خمیر طلایی شود. اگر می خواهید آن را روی منقل تهیه کنید دوطرف خمیر را چرب کرده و روی توری گذاشته و روی منقل روشن قرار دهید.

پس از 5 دقیقه به کمک چنگال خمیر را برگردانید، سس را روی آن پخش کرده و مواد را روی آن بچینید و پس از 5 دقیقه یا زمانی که خمیر پخت، آن را برداشته و سرو کنید.

نکته

به جای پنیر موتزارلا می توانید از پنیر فتا استفاده کنید.

بادمجان و اسفناج

نکات مهم پیرامون پیتزای بادمجان:

پیتزای بادمجان جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیتزای بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع:topnaz.com 

 

 

برچسب ها :

دسته : آموزش آشپزی | تاريخ : سپتامبر 1st, 2017 | نوشته : Admin | تعداد بازديد : 8 views
محصولات سایت
ارسال نظر


جستجو در یاس پیک